Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Tartine Bread - Chad Robertson

€ 32
1987-26129
 
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Nu kun je stoppen met zeuren, het is ons gelukt om Tartine Bread van Chad Robertson te bemachtigen, waarschijnlijk het meest gevraagde broodboek in onze winkels. Dit is een echte bijbel voor zowel thuisliefhebbers als professionele bakkers. Chad Robertson wordt door velen beschouwd als de beste bakker die Over There te vinden is. Hij is betrokken bij de Tartine Bakery in San Francisco, waar nog nooit een dag is gesloten met brood over. In het boek deelt hij hoe hij zijn eigen ultieme recept ontwikkelde gedurende twee decennia als leerling in Frankrijk en de VS. Boordevol duidelijke instructies met stap-voor-stap foto's, is het gemakkelijk om aan de slag te gaan en inspiratie op te doen. Een perfect iets leesbaarder alternatief voor Modernist Bread. Voor degenen onder jullie die geen boeken lezen die geen prijzen hebben gewonnen, kunnen we jullie geruststellen met de volgende onderscheidingen: Winnaar van de Gourmand World Cookbook Awards (USA Only) (Bread) 2010, Genomineerd voor de James Beard Foundation Book Awards (Photography) 2011. De bijna bekroonde foto's zijn van Eric Wolfinger.



      Afmetingen: 23 × 3,8 × 26,5 cm
      Formaat: Hardcover
      Pagina's: 304
      Taal: Engels
      ISBN: 9780811870412

      .

      Taal: Engels
  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl