Nu kun je stoppen met zeuren, het is ons gelukt om Tartine Bread van Chad Robertson te bemachtigen, waarschijnlijk het meest gevraagde broodboek in onze winkels. Dit is een echte bijbel voor zowel thuisliefhebbers als professionele bakkers. Chad Robertson wordt door velen beschouwd als de beste bakker die Over There te vinden is. Hij is betrokken bij de Tartine Bakery in San Francisco, waar nog nooit een dag is gesloten met brood over. In het boek deelt hij hoe hij zijn eigen ultieme recept ontwikkelde gedurende twee decennia als leerling in Frankrijk en de VS. Boordevol duidelijke instructies met stap-voor-stap foto's, is het gemakkelijk om aan de slag te gaan en inspiratie op te doen. Een perfect iets leesbaarder alternatief voor Modernist Bread. Voor degenen onder jullie die geen boeken lezen die geen prijzen hebben gewonnen, kunnen we jullie geruststellen met de volgende onderscheidingen: Winnaar van de Gourmand World Cookbook Awards (USA Only) (Bread) 2010, Genomineerd voor de James Beard Foundation Book Awards (Photography) 2011. De bijna bekroonde foto's zijn van Eric Wolfinger.
Afmetingen: 23 × 3,8 × 26,5 cm
Formaat: Hardcover
Pagina's: 304
Taal: Engels
ISBN: 9780811870412
Taal: Engels