Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

French Laundry Cookbook door Thomas Keller

€ 61
1355-25786
 
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • 2019 markeert de vijfentwintigste verjaardag van het veelgeprezen restaurant French Laundry in de Napa Valley - "de meest opwindende plek om te eten in de Verenigde Staten" (The New York Times). Het meest transformerende kookboek van de eeuw viert deze mijlpaal door het genie van chef-kok/eigenaar Thomas Keller zelf te laten zien. Keller is een tovenaar, een purist, een man die geobsedeerd is om het goed te doen. En dit, zijn eerste kookboek, is net zo bevredigend als een French Laundry-maaltijd zelf: een reeks kleine, onberispelijke, zeer verfijnde, intens gefocuste gangen.

      Het meest verbluffend is hoe eenvoudig Kellers methoden zijn: het vocht uit de huid van vis wrijven zodat het mooi sauteert; eieren pocheren in een diepe pan met water voor een perfecte vorm; het inweken in de schaal waardoor rauwe kreeft uit de schaal koken een makkie wordt; azijn gebruiken als smaakversterker; het herhaaldelijk wassen van botten voor bouillon voor de schoonste, helderste smaken.

      Van innovatieve soeptechnieken, de juiste manier om groene groenten te koken, tot geheimen van het bereiden van vis, tot het creëren van adembenemende desserts; van beurre monté tot foie gras au torchon, tot een wilde en totaal onverwachte kijk op koffie en donuts. The French Laundry Cookbook beschrijft, door middel van recepten, essays, profielen en buitengewone fotografie, een van Amerika's beste restaurants, zijn beste chef-kok en het eten dat beiden uniek maakt.

      Honderdvijftig superlatieve recepten zijn exacte recepten uit de keuken van de French Laundry - er zijn geen shortcuts genomen, geen kritische stappen genegeerd, ze zijn allemaal grondig getest in de thuiskeuken. Als u niet naar de French Laundry kunt komen, kunt u nu thuis de ervaring nabootsen die Wine Spectator omschreef als "zo dicht mogelijk bij perfect dineren."

      Författare:
      Thomas Keller
      Deborah Jones
      ISBN: 9781579651268
      Språk: Engels
      Utgiven: 1999-11-01
      Förlag: Workman Publishing
      Antal sidor: 336

      Taal: Engels
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9781579651268 EAN: 9781579651268
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl