Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Sweet by Yotam Ottolenghi, Helen Goh

€ 42
1987-18109
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • The Sunday Times and New York Times Bestseller `Er gaat niets boven een perfect luchtige spons op smaak gebracht met specerijen en citrusvruchten of een met poedersuiker bestoven koekje om de geest te verhogen en een moment van pure vreugde te creëren'. In zijn verbluffende nieuwe bak- en dessertkookboek brengen Yotam Ottolenghi en zijn langdurige medewerkster Helen Goh de Ottolenghi-kenmerken van verse, suggestieve ingrediënten, exotische kruiden en complexe aroma's - waaronder vijg, rozenblaadjes, saffraan, anijs, sinaasappelbloesem, pistache en kardemom - naar heerlijke cakes, koekjes, taarten, pudding, cheesecakes en ijs. Sweet bevat meer dan 110 innovatieve recepten met prachtige foto's van de bekroonde Peden Munk - van Friands met zwarte bessen en steranijs, brownies met tahin en halva, Perzische liefdescakejes, zandkoekjes uit het Midden-Oosten en madeleines met saffraan, sinaasappel en honing tot bloemloze chocoladelaagtaart met koffie, walnoot en rozenwater en kaneelpavlova met crème van praliné en verse vijgen. Er is hier voor elk wat wils - van eenvoudige minitaartjes en koekjes die ouders samen met hun kinderen kunnen maken tot oogverblindende laagjestaarten en roulades die de verbeelding van gevorderde bakkers nieuw leven inblazen.

      Språk: Engels
      Antal sidor: 368
      Utgivningsdatum: 2017-09-01
      Förlag: Ebury Press
      ISBN: 9781785031144

      Taal: Engels
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9781785031144 EAN: 9781785031144
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl