Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Pizza Napoletana van Besmir Balaj & Ville Ilola

€ 28
1355-15908
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Toen we negen jaar geleden onze eerste poging deden om pizza napoletana te maken in onze eigen oven in Ville, hadden we geen idee hoe ver deze passie ons zou brengen; alle pizza's die we hebben gemaakt, alle ovens die we hebben gebouwd, alle reizen naar Napels. Het komt allemaal voort uit één ding - het streven naar een perfecte pizza napoletana. We hebben prioriteit gegeven aan alles wat onze pizza niet beter maakt.

      In essentie draait pizza napoletana om twee belangrijke dingen: het deeg en het bakken in de oven. Onze ambitie is een perfect deeg. Het enige wat we wisten toen we begonnen was dat we water, zout, gist en bloem moesten gebruiken. We hebben onze weg uitgeprobeerd en getest tot het punt waar we nu zijn. Naast goed deeg heb je ook een hoge temperatuur nodig en we hebben alles getest, van gewone thuisovens tot echte Napolitaanse houtovens. Onze ambitie met dit boek is dat je bloeddruk niet zo hoog hoeft te zijn als de onze, maar we hopen je wel alle antwoorden te geven waar we zo hard voor hebben gewerkt. En als twee gewone jongens, die nauwelijks een aardappel konden koken, dit kunnen, dan kunnen jullie dat ook.

      Pizza Napoletana geeft je de recepten en de 18 pizzarecepten die je nodig hebt om echt goede Apolitaanse pizza te eten. Het boek bestaat uit een uitputtend technisch gedeelte met een concreet overzicht van hoe je een optimaal deeg en optimale omstandigheden kunt bereiken op basis van je oven of houtkachel. Je krijgt ook informatie en feiten over wat er eigenlijk met het deeg gebeurt, hoe de hitte de pizza beïnvloedt als je hem bakt en andere onderliggende factoren.

      Ville Ilola en Besmir Balaj hebben zich de afgelopen negen jaar toegelegd op Napolitaanse pizza. In het voorjaar van 2014 openden ze de pizzeria Lilla Napoli in een verlaten parkeergarage in Falkenberg. Tot die tijd was Ville bezig met het installeren van zonwering en Besmir met het leggen van tegels. Elke dag na het werk kwamen ze samen om pizza te bakken, te experimenteren met deeg, hun eigen mozzarella te maken en regelmatig op onderzoeksreis te gaan naar Napels. Door een constructieve dialoog komen ze steeds met nieuwe en betere oplossingen.

      Taal: Zweeds
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9789127148178 EAN: 9789127148178
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl