Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

On Eating Insects - Essays, Stories and Recipes

€ 45
1399-16072
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 3 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    •  

      Een bloemlezing met Nordic Food Lab, Joshua Evans, Roberto Flore en Michael Bom Frøst

      Een van de meest fascinerende eettrends van dit moment is het koken met insecten. In de westerse wereld is het concept relatief nieuw. Tot nu toe hebben de media vooral sensationele koppen geschreven over eetbare insecten of de economische voordelen van het eten ervan. Er is heel weinig geschreven over hoe insecten smaken, hoe divers ze zijn als ingrediënt en hoe je ze als voedsel kunt gebruiken. On Eating Insects is het eerste boek met een holistische benadering van het onderwerp, met essays over de culturele, politieke en ecologische betekenis van het eten van insecten. Het boek bevat ook een verzameling recepten van het Nordic Food Lab.

       

      336 pagina's, gebonden

      Het boek is geschreven in het Engels

       

      Taal: Engels
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9780714873343 EAN: 9780714873343
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl