Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Moleculaire gastronomie: Onderzoek naar de wetenschap van smaak door Hervé This

€ 31
1820-18107
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Auteur: Herve This
      Subtitel: Exploring the Science of Flavor
      Taal: Engels
      Uitgegeven: 2008-08
      ISBN: 9780231133135
      Uitgever: Columbia University Press
      Aantal pagina's: 377

      Taal: Engels
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9780231133135 EAN: 9780231133135
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl