Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Fäviken: 4015 Days, Beginning to End - Magnus Nilsson

€ 52
1987-24325
 
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • In 2019 sloot Magnus Nilsson Fäviken. Zijn unieke restaurant in the middle of nowhere werd wereldberoemd en stond aan de top toen hij de beslissing nam. Hier is het verhaal van Fäviken, hoe het een bestemming van wereldklasse werd, hoe de branche waar het deel van uitmaakte is veranderd en waarom Magnus uiteindelijk koos voor nieuwe projecten. Fäviken: 4015 Days, Beginning to End is een belangrijk commentaar op de hedendaagse eetcultuur en bevat verhelderende essays over uiteenlopende onderwerpen als creativiteit; het in evenwicht brengen van gezinsverantwoordelijkheden bij het runnen van een restaurant; de hypocrisie van duurzaamheidsperspectieven in restaurants; de zoektocht naar gematigdheid; sociale media; imitatie vs. plagiaat; lekker eten; gastvrijheid en service; en het belang van vakmanschap boven innovatie. Het boek bevat ook een chronologische lijst van elk gerecht dat ooit in het restaurant werd geserveerd en belicht 100 gedenkwaardige recepten. De prachtige fotografie in het boek bestaat uit een mix van archiefbeelden en recente beelden van het eten, het restaurant, het personeel en de omgeving van Järpen in het noorden van Zweden. De gestructureerde omslag van blauwe stof en rood papier met een houtvezeleffect verwijst naar de vorm en kleur van Fäviken.


      Gewicht: 1,6 kg
      Afmetingen: 22 × 3,5 × 30 cm
      Formaat: Hardback
      Pagina's: 324
      Taal: Engels
      ISBN: 9781838661250



      Taal: Engels
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: PH1134 EAN: 9781838661250
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl