-
Informatie
-
Met meer dan 350 klassieke recepten is The Art of French Baking een van de meest uitgebreide collecties Frans gebak voor thuisbakkers. Van éclairs, madeleines en tarte Tatin tot jam, marmelade, compote en pickles, u vindt de eenvoud en elegantie van de originele recepten.
Het boek is geschreven door Ginette Mathiot, een icoon van de Franse keuken, en bevat technieken, tips en duidelijke instructies voor succes op elk ervaringsniveau. De beginner zal de behandeling van klassieke stappen zoals bladerdeeg en soezen waarderen, terwijl de meer ervaren bakker inspiratie zal vinden voor zijn volgende dessertproject.
Deze editie is ook aangevuld met een voorwoord van de Parijse culinair schrijfster Clotilde Dusoulier - een hedendaagse stem die Mathiot's werk in een moderne context plaatst.
Een boek om naar terug te keren - telkens weer - voor iedereen die de kunst van het Franse bakken onder de knie wil krijgen.
Formaat: Hardback
Afmeting: 27 cm x 18 cm
Aantal pagina's: 336
Uitgever: Phaidon
ISBN: 9781837290901
Taal: Engels
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9780714862408 EAN: 9780714862408
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.