Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

The Art of French Baking - Ginette Mathiot

€ 40
1399-14468
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 4 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Met meer dan 350 klassieke recepten is The Art of French Baking een van de meest uitgebreide collecties Frans gebak voor thuisbakkers. Van éclairs, madeleines en tarte Tatin tot jam, marmelade, compote en pickles, u vindt de eenvoud en elegantie van de originele recepten.
      Het boek is geschreven door Ginette Mathiot, een icoon van de Franse keuken, en bevat technieken, tips en duidelijke instructies voor succes op elk ervaringsniveau. De beginner zal de behandeling van klassieke stappen zoals bladerdeeg en soezen waarderen, terwijl de meer ervaren bakker inspiratie zal vinden voor zijn volgende dessertproject.
      Deze editie is ook aangevuld met een voorwoord van de Parijse culinair schrijfster Clotilde Dusoulier - een hedendaagse stem die Mathiot's werk in een moderne context plaatst.
      Een boek om naar terug te keren - telkens weer - voor iedereen die de kunst van het Franse bakken onder de knie wil krijgen.

      Formaat: Hardback
      Afmeting: 27 cm x 18 cm
      Aantal pagina's: 336
      Uitgever: Phaidon
      ISBN: 9781837290901
      Taal: Engels
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9780714862408 EAN: 9780714862408
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl