Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Svensk ostkultur en recept en formpråk : Ett arv att förvalta - Martin Ragnar

€ 42
1355-24114
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Martin Ragnar is een fantastisch productieve schrijver en betrokken bij zo veel verschillende voedselgerelateerde gebieden, maar ook andere dingen. Zijn titels zijn ingenieur, onderzoeker, cultuurwetenschapper en schrijver en zijn bibliografie bevat titels over spoorweggeschiedenis, suikerraffinaderijen in Visby, veldbessen en andere dingen die wat beperkter zijn.

      Dit boek gaat over het ontstaan en de ontwikkeling van de Zweedse kaascultuur vanaf het begin tot aan de huidige kleine en grote zuivelfabrieken en kaasproducenten. Hij bespreekt hoe kaas wordt gemaakt, hoe kaas zijn smaak, textuur en kleur krijgt, de invloed van het voer van de koeien en de geografische locatie op de kaas en nog veel meer. Het boek staat ook vol met veel kaasetiketten uit het verleden, wat gewoon leuk is. Kortom, de titel Svensk Ostkultur beschrijft heel goed wat er in het boek staat.

      Auteur: Martin Ragnar
      Grafisch ontwerp: T. Carlsson
      Uitgever: Carlssons
      Taal: Zweeds
      Jaar van uitgave: 2013
      Bandtype: Hardback
      Aantal pagina's: 196

      Taal: Zweeds
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9789173315395 EAN: 9789173315395
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl