-
Informatie
-
"Het is terug - het Noma-boek. Het echte Noma-boek! Het origineel!
Na vele jaren volledig uitverkocht te zijn geweest, hebben we nu eindelijk een nieuwe editie van het boek van het restaurant dat alles veranderde en Scandinavische gerechten tot de meest vooruitstrevende ter wereld maakte.
In het boek Noma volgen we René Redzepi - de baanbrekende chef-kok die de Scandinavische gastronomie op de wereldkaart zette. Zijn gelijknamige restaurant is wereldwijd geprezen, onder andere omdat het meerdere keren is uitgeroepen tot 's werelds beste restaurant en drie sterren heeft gekregen in de Michelingids.
Geworteld in het Scandinavische landschap combineert Redzepi zijn onwrikbare creativiteit en vakmanschap met een grondige kennis van seizoensgebonden en lokale ingrediënten. Bij Noma zijn gerechten als ""Vers geploegd aardappelveld"" of ""Sneeuwman uit Jukkasjärvi"" visueel opvallend, smaakvol compromisloos en altijd trouw aan de identiteit van de plek.
Hier krijg je een uniek inzicht in de filosofie achter Noma. Je volgt de zoektocht naar het zuiverste water uit Groenland, paardenmosselen uit de Faeröer en kruiden die direct van de velden naast het restaurant worden geplukt. Je leert Redzepi's gedachten over seizoensgebondenheid, duurzaamheid en het culturele belang van het opnieuw verbinden met de plek waar we eten.
Het boek bevat meer dan 90 recepten - de meest uitgebreide verzameling van Noma die tot nu toe is gepubliceerd - evenals nieuw gemaakte foto's die de sfeer van het restaurant en de Scandinavische omgeving vastleggen.
Formaat: Hardcover
Grootte: 29 cm x 25 cm
Aantal pagina's: 368
Uitgever: Phaidon
ISBN: 9780714859033
Taal: Engels"
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.