Japan - A Culinary Travel Diary - Clémence Leleu & Anna Shoji
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200


-
Informatie
-
Dit boek combineert reisverslag, cultuurgeschiedenis en recepten in een ambitieus werk dat de lezer door de verschillende regio's van Japan leidt: Tokio, Kansai, Kyushu, Hokkaido en Okinawa. Elk hoofdstuk richt zich op een geografisch gebied en verkent de lokale specialiteiten, eetcultuur en tradities, met recepten die zijn aangepast voor de westerse keuken.
Inclusief diepgaande beschrijvingen van dashi, Japanse zoetigheden, de symboliek van de bentodoos, straateten in Osaka en de Nishiki-markt in Kyoto - evenals inzicht in de relatie van de inheemse Ainu-cultuur met voedsel en de natuur.
60 recepten voor thuis koken, aangepast voor Europese en Amerikaanse ingrediënten
Taal: Engels
Grootte: 22 × 30 cm, softcover
Gewicht: 1,5 kg
ISBN: 9783791393001
Uitgegeven door Prestel, 2025
Auteur: Clémence Leleu en Anna Shoji
Het boek is gedrukt in Japanse stijl op ongestreken kunstpapier en geproduceerd met de nadruk op vorm en functie. Een inspirerende titel voor wie de culturele context achter Japans eten wil begrijpen - en niet alleen koken.
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.