Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Japan - A Culinary Travel Diary - Clémence Leleu & Anna Shoji

€ 37
1987-32728
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Dit boek combineert reisverslag, cultuurgeschiedenis en recepten in een ambitieus werk dat de lezer door de verschillende regio's van Japan leidt: Tokio, Kansai, Kyushu, Hokkaido en Okinawa. Elk hoofdstuk richt zich op een geografisch gebied en verkent de lokale specialiteiten, eetcultuur en tradities, met recepten die zijn aangepast voor de westerse keuken.

      Inclusief diepgaande beschrijvingen van dashi, Japanse zoetigheden, de symboliek van de bentodoos, straateten in Osaka en de Nishiki-markt in Kyoto - evenals inzicht in de relatie van de inheemse Ainu-cultuur met voedsel en de natuur.

      60 recepten voor thuis koken, aangepast voor Europese en Amerikaanse ingrediënten

      Taal: Engels
      Grootte: 22 × 30 cm, softcover
      Gewicht: 1,5 kg
      ISBN: 9783791393001
      Uitgegeven door Prestel, 2025
      Auteur: Clémence Leleu en Anna Shoji

      Het boek is gedrukt in Japanse stijl op ongestreken kunstpapier en geproduceerd met de nadruk op vorm en functie. Een inspirerende titel voor wie de culturele context achter Japans eten wil begrijpen - en niet alleen koken.
  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl