Halo-halo: Det filippinska köket - Joel Åhlin, Lennart Weibull
Voorraad status
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200


-
Informatie
-
De Filippijnse keuken is ongelooflijk divers en opwindend, met sterke lokale tradities en tropische ingrediënten die invloeden uit de hele wereld ontmoeten. De kleurrijke geschiedenis van het eiland, gecombineerd met de geografische ligging, heeft iets unieks gecreëerd. Het resultaat is zoet, zout, zuur en pittig - gewoonweg onweerstaanbaar. Het kan een iconische adobo zijn, donker, sudderend en glanzend, met het zuur en de umami tot het maximum opgedraaid, of een halo-halo, de gekke en superzoete pauw onder de desserts die werkelijk met niets anders te vergelijken is.
We zouden kunnen zeggen dat dit ons eerbetoon aan de Filipijnse keuken is, maar dat zou niet de hele waarheid zijn. Dit is echt een eerbetoon aan onze moeders, degenen die hun thuisland verlieten voor de liefde en voor Zweden. En misschien een groet aan onze jongere zelf, de jongens met bruine ogen die hier opgroeiden, maar die er niet uitzagen zoals iedereen.
Joel Åhlin heeft naast internationale culinaire ervaring bijna 20 jaar in Stockholm gewerkt als onder andere chef-kok bij Tjoget en medeoprichter van Agrikultur en Bar Agrikultur - met een ster en Bib Gourmand in de Michelingids.
Lennart Weibull is een van de beste Zweedse foodfotografen en heeft verschillende kookboeken gemaakt in Zweden - maar ook internationaal voor bijvoorbeeld Martha Stewart en Bon Appétit in de VS.
Aantal pagina's: 173
Uitgavejaar: 2025
Formaat: Hardcover
Taal: Zweeds
ISBN: 9789127190139
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.