Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Det nordiska skafferiet: torkning, mjölksyrning, fermentering... door Johan Björkman

€ 22
1355-21273
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 6 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie

    • Door gebruik te maken van traditionele conserveringsmethoden kun je een moderne Scandinavische voorraadkast samenstellen waar je zelfs tijdens de donkere dagen van het jaar uit kunt kiezen. Johan Björkman droogt, fermenteert, augurkt, mengt zijn eigen kruidenzout en brengt olie en azijn op smaak. Het boek bevat meer dan 100 recepten voor van alles en nog wat, van lingonbessenpoeder, kappertjes met wilde knoflook en brandnetelzout tot klassiek ingemaakte bieten, zuurkool met bieslook en gefermenteerde rabarber. Aan het einde van het boek staan suggesties voor hele gerechten die je kunt samenstellen met wat je in je voorraadkast hebt.

      Johan Björkman is een afwasser uit Trollhättan die nu als chef-kok werkt in restaurant Koka in Göteborg. Het restaurant heeft één ster in de Michelingids en richt zich op moderne West-Zweedse gastronomie en fijne ingrediënten. Het boek is een samenvatting van de technieken die Johan de afgelopen tien jaar heeft gebruikt om het hele jaar door over kruiden en
      groenten te kunnen beschikken.
      "In The Nordic Pantry, van chef-kok Johan Björkman, zie ik andere manieren om sparenscheuten te gebruiken, zoals het op smaak brengen van koolzaadolie of het maken van kappertjes. Zijn boek staat vol advies, tips en prachtige foto's en laat zien hoe je een Scandinavische wintervoorraadkast van bossen en velden kunt maken. Wat dacht je van brandnetelzout? Gedroogde wilde rozenbladeren? Vlierbloesemazijn? Hier is een mooi recept voor gebakken aardperen waarbij de smaak in de enigszins harde schil optimaal tot zijn recht komt (...) Mijn smaakpapillen bladeren vrolijk pagina na pagina door. Zo wil ik leven en eten, denk ik verlangend."
      Göran Greider, Aftonbladet

      De Scandinavische voorraadkast: drogen, melkzuur, fermenteren, inmaken, olie, azijn en zout
      Aantal pagina's
      174
      Publicatiedatum
      2019-03-28

      Taal: Zweeds
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9789127161733 EAN: 9789127161733
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl