Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

What is cooking - Ferran Adrá

€ 103
1399-22929
 
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Een fascinerende reflectie op de essentie van koken - van Ferran Adrià's elBullifoundation

      Voor baanbrekende chef-koks als Ferran Adrià heeft koken een complexiteit bereikt waarbij wetenschap, chemie en technologie elkaar kruisen met immense creativiteit en verbeeldingskracht. Adrià's nieuwste boek 'Sapiens' neemt lezers mee op een meeslepende reis om de relatie tussen de mens en het proces van het bereiden van voedsel beter te begrijpen. Vol met beelden van Adrià's legendarische restaurant elBulli, zijn unieke persoonlijke schetsen en verklarende diagrammen die gebruikt worden in zijn lezingen, brengt dit boek een revolutie teweeg in de manier waarop we kijken naar hoe we bereiden wat we eten.

       

      SpecificATIES:
      Formaat: Hardback
      Afmetingen: 330 x 230 mm
      Pagina's: 464 pp
      Illustraties: 1000 illustraties
      ISBN: 9781838661861

      Taal: Engels
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9781838661335 EAN: 9781838661335
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl