Wetenschap & koken - Michael Brenner
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
De spectaculaire culinaire creaties van de moderne keuken zijn het onderwerp van talloze artikelen en Instagram-feeds. Maar voor een wetenschapper zijn ze ook perfecte pedagogische verkenningen van de wetenschappelijke basisprincipes van koken. In Science and Cooking brengen Harvard-professoren Michael Brenner, Pia Soerensen en David Weitz het klaslokaal naar je keuken om de natuurkunde en scheikunde te leren die aan elk recept ten grondslag liggen. Science and Cooking geeft antwoord op vragen als waarom we brood kneden, wat de temperatuur bepaalt waarop we een biefstuk bakken of hoeveel tijd onze chocolate chip cookies in de oven moeten doorbrengen, door middel van fascinerende lessen die variëren van de rol van druk en kookpunten in pecannotenpraliné tot die van microben in je koffie. Met prachtige full-colour illustraties en recepten, praktische experimenten en boeiende inleidingen van de wereldberoemde chef-koks Ferran Adria en Jose Andres, zal Wetenschap en koken de manier veranderen waarop lezers beide onderwerpen benaderen, in hun keuken en daarbuiten.
Taal: Engels
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.