Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Spatel - Professional Secrets

€ 22
1357-14895
 
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Hoeveel kun je met een spatel ontwikkelen? Genoeg, zo blijkt. Het is een kwestie van materiaal, functie en een paar scherpe inzichten.
      Dun - NIET WETTEND

      Een dunne en flexibele spatel met een nog dunner uiteinde. De buitenrand is echter licht afgerond om te voorkomen dat het staal zo scherp is dat het blijft plakken of zelfs de beschermlaag van een goed gebruikte stalen pan afschraapt.
      STAAL HET ENIGE RECHTS

      Alleen roestvrij staal maakt deze optimale vorm mogelijk. Het is buigzaam en duurzaam en relatief licht. (Kunststof heeft een dikkere constructie nodig - en de meeste kunststoffen geven ook chemicaliën af bij verhitting).
      Right slope to drop

      De PS spatel is ontworpen om op de rand van een standaard koekenpan te rusten. De helling is perfect uitgebalanceerd naar binnen, zodat vet in de pan terechtkomt en niet erbuiten. Het handvat is stevig, ligt prettig in de hand en is bestand tegen veel hitte.
      VAKBARE TIPS INBEGREPEN:


      • Metaal is de beste keuze.

      • Een metalen spatel vereist een metalen bakoppervlak.

      • De rand moet dun zijn, een balans tussen stabiliteit en flexibiliteit.



      Lees meer over frituurscheppen.
      PS FRYING SHOVEL:


      • Perfecte hoek voorkomt druipen als je hem tegen een gewone frituurpan zet.

      • Optimale "schep" om onder het voedsel te komen. Dunne rand - maar afgerond om zacht te zijn voor koekenpannen.

      • Robuust en duurzaam


      KENMERKEN:


      • 285 mm

      • Geboord roestvrij staal

      .
  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl