Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Slagerpapier - Hardcore Carnivore

€ 47
1451-23329
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 9 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Hardcore Carnivore Butcher BBQ papier

      Dit papier is ongewassen, ongecoat en ongebleekt, het is 100% FDA goedgekeurd. Het HC-logo is bedrukt met voedselveilige inkt.
      Tip: het vettige papier is perfect om te hergebruiken als aanmaakhout.
      Afmeting papierrol: 45 cm x 38 m

      Butcherpapier is een must-have voor elke ambitieuze griller. Omwikkel ribbetjes, briskets, entrecote of kip om te voorkomen dat je proteïne droog wordt tijdens het bakken of tijdens het rusten nadat het van de grill/oven is gehaald.

      In tegenstelling tot folie laat het poreuze papier lucht door, waardoor de "bast" van het vlees behouden blijft. Een ander voordeel ten opzichte van folie is dat het slagerspapier de hitte niet concentreert, waardoor het vlees niet overkookt.

      Over Jess Pryles:
      "Australische van geboorte, Texaanse van keuze", Jess Pryles is een gerespecteerd expert op het gebied van Texas BBQ en wedstrijd-BBQ. Ze is de oprichter van de Australasian Grill Alliance, de maker van de Hardcore Carnivore lijn van rubs. Naast het geven van lezingen op evenementen gesponsord door instellingen zoals de Texas A&M University, de American Meat Science Association en de Texas Beef Council, verschijnt ze ook in verschillende televisieprogramma's zoals Food Network en Today. Ze is ook geïnterviewd in publicaties als Parade, Food & Wine en de Austin Chronicle. Jess woont en werkt vanuit Austin, Texas.
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: HC-BBQP EAN: 850005174202
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl