Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Roerbakpan/Wokpan van koolstofstaal, 30 cm - Joyce Chen

€ 66
1451-27804
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 2 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Omdat een wok bedoeld is om met een gasbrander te worden gebruikt en veel warmte over de hele pan te krijgen, zijn ze vaak rond aan de onderkant. Joyce Chen was actief in de Verenigde Staten en verspreidde de Chinese keuken wijd en zijd. Zowel in haar restaurant als via haar televisieprogramma Joyce Chen Cooks, dat in 1967 begon en een studio deelde met The French CHef waar Julia Child kookte. Haar stijl werd gekenmerkt door vereenvoudiging en aanpassing, zoals de wokpan, waarbij ze een model met een platte bodem ontwikkelde om op een fornuis te werken, en een andere grote prestatie was de invoering van cijfers op het menu om verwarring tussen talen te voorkomen.

      Wat volgens ons nog beter werkt dan een wokpan op een conventionele kookplaat, is een roerbakpan. Dit is een pan met iets hogere randen die meer oppervlak op hoge hitte geeft dan een trechtervormige wok op een conventionele kookplaat doet. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de gevoeligheid van de inductiekookplaat, die merkt vanzelf dat de pan er is. De pan is gemaakt van koolstofstaal volgens de hoogste normen. Handvat van hittebestendig fenolplastic. Werkt op alle warmtebronnen. De pan heeft een beschermende was die moet worden verwijderd door goed schoon te maken voor het branden, zie de instructies die bij het product worden geleverd. 30 cm in de bovenste diameter.
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: JC-J22-0050 EAN: 0-48002220507
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl