Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Preserving - Ginette Mathiot

€ 34
1399-16073
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Klassieke Franse conservenmethoden in een vernieuwde, moderne versie.

      Het boek bevat de meeste recepten die u nodig hebt voor het inblikken, zouten, inmaken en roken van uw eigen verse producten.

      Inblikken is een ongelooflijk populaire trend onder kookboeken en groeit nog steeds. Dit boek onderscheidt zich door technieken voor roken, inmaken en vleeswaren maken.

       

      336 pagina's, gebonden

      Het boek is geschreven in het Engels

       

      Taal: Engels
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9780714869520 EAN: 9780714869520
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl