Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Natte Grinder Twin Stones - 100% Chef

€ 334
1532-22932
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • We zijn blij dat we de beste manier kunnen aanbieden om cacaobonen, noten en zaden te vermalen tot gladde en romige boter - de Wet Grinder Twin Stones van 100% Chef.

      Dit is een molen die dezelfde technologie gebruikt die professionele chocolademakers gebruiken om een perfect gladde textuur te krijgen. Twee brede zwarte granieten stenen met instelbare druk, die naast elkaar draaien, malen effectief wat je erin stopt tot op 20 micron - een grootte die je niet zult herkennen als iets anders dan vloeistof. Wat je wilt malen wordt niet warm en de duurzaamheid is beter dan bij andere, agressievere maalmethoden.

      De motor is stil, van hoge kwaliteit en ontworpen om taaie cacaobonen aan te kunnen bij constant gebruik tot 48 uur. 100% Chef staat erom bekend geen compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit en hier krijg je een goed gebouwde natte maler voor thuisgebruik of kleinschalig chocolade maken. Het is een eenvoudig mechanisme, solide onderdelen en goede kwaliteit.

      De Twin Stone is uitgerust met een krachtige motor die is beschermd met een speciale coating. Deze coating kan aanvankelijk een geur verspreiden die verdwijnt naarmate je hem vaker gebruikt.

      Afmetingen:
      Kracht - 200 Watt
      130 RPM
      Diameter van de trommel - 25 cm
      Hoogte van de trommel - 17 cm
      Volume - 2 liter
      Diameter van de stenen - 10 cm
      Breedte van de stenen - 4,5 cm
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 30/0053 EAN: 8436020300530
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl