Alle professionele koks bereiden zich voor door hun ingrediënten te schillen, snijden en hakken. Voor efficiëntie en hygiëne moeten ze gesorteerd en binnen handbereik op hun werkplek staan. Dit is een "mise en place", oftewel "alles op zijn plaats".
ORGANISATIE EN OPSLAG
PS mise en place schalen zijn geschikt voor zowel bereiding als opslag. Roestvrij staal kan van heet naar koud en geeft geen chemicaliën af. Het deksel is gemaakt van het best mogelijke materiaal voor contact met voedsel. (Je hebt niet te maken met de chemicaliën die vrijkomen uit oude plastic ijsbakjes.)
PERFECTE LUNCH BOXES
Deze stijlvolle, stapelbare bakjes zijn ook geweldige lunchboxen voor op het werk. Staal werkt niet in de magnetron, maar beschouw dit als een voordeel: je kunt in plaats daarvan een bord gebruiken en je eetervaring verbeteren.
Voor allerlei keukentaken. Dit zijn keukenhulpen die zelden veel aandacht krijgen, maar die professionals elke dag voor van alles en nog wat gebruiken en aan veel eisen moeten voldoen.
PROFESSIONELE TIPS INBEGREPEN:
- Een onverslaanbaar keukenhulpmiddel voor het scheppen van orde en efficiëntie.
- Maakt de laatste, meest stressvolle momenten van het koken gemakkelijker.
- Kan ook dienen als effectief opbergmiddel.
Lees meer over mise en place.
PS MISE EN PLACE BOWLS:
- Hittebestendig en geschikt materiaal voor voedsel. Bestand tegen UV-licht, koude en ruwe behandeling in de keuken.
- Dichte deksels voor maximale hygiëne en duurzaamheid. Geurloos in de koelkast.
- Aangepast formaat voor standaard koelkasten en huishoudelijke behoeften.
Specificaties:
- 2 Kommen - 190 mm x 144 x 46 mm, 750 ml
- 2 Kommen - 130 mm x 130 x 46 mm, 450 ml
- 1 Trog - 335 mm x 143 mm x 15 mm
- Kom & Trog - roestvrij staal
- Deksel - transparante siliconen
Professionele Geheimen