Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Kaliumsorbaat (E202) - The Kitchen Lab

1429-17039
Gewicht:
100 g
100 g 500 g
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Over kaliumsorbaat (E202)

      Kaliumsorbaat, ook bekend als gistingsremmer, is een conserveermiddel dat wordt gemaakt om de vorming van gisten en schimmels tegen te gaan. Het kan bijvoorbeeld aan wijn worden toegevoegd als je eenmaal het smaakprofiel hebt dat je wilt en het stopt verdere gisting - of om te voorkomen dat voedsel gaat schimmelen. Gebruik het niet als je brood bakt of op een andere manier gist nodig hebt.
      Gebruik:

      Geschat op 0,25 gram kaliumsorbaat per kilo. Voor vruchtendranken of wijn is de dosering gebaseerd op de hoeveelheid alcohol in de drank. Als het alcoholpercentage rond de 12% ligt, reken dan op 0,07 gram per liter. Bij een lager alcoholpercentage is meer nodig.

      Inhoud:
      Kaliumsorbaat (E202)
      Op een droge, koele en donkere plaats bewaren.

  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl