Japanse vijzel, Suribachi, Wit 12 cm
Voorraad status
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200


-
Informatie
-
Deze Japanse vijzel, suribachi genaamd, is gemaakt van geglazuurd keramiek met een intern gegroefd oppervlak dat het gemakkelijk maakt om sesamzaad, specerijen of noten tot perfectie te malen. Het witte glazuur geeft de vijzel een tijdloze uitstraling, waardoor hij zowel in de moderne als de traditionele Japanse keuken past.
Samen met een surikogi (houten stamper) wordt hij gebruikt om klassieke specerijen te maken, zoals goma-ae en misodressings, waarbij textuur en smaakbalans cruciaal zijn.
Diameter 12 cm. Gemaakt in Japan. Geleverd zonder stamper, deze is apart verkrijgbaar.
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.