Japanse vijzel, Suribachi, Bruin 15,5 cm
Voorraad status
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200


-
Informatie
-
Deze Japanse vijzel, suribachi genaamd, is gemaakt van geglazuurd keramiek met een intern gegroefd oppervlak waarmee je gemakkelijk zaden, noten en specerijen tot een gladde pasta kunt malen. De klassieke bruine buitenkant wordt gecombineerd met een lichte, ongeglazuurde binnenkant die zorgt voor een goede wrijving en een duidelijk contrast met de ingrediënten.
Suribachi (すり鉢) wordt gebruikt in combinatie met een houten stamper, surikogi (すりこぎ), en is een onmisbaar gereedschap in de Japanse keuken, perfect voor goma-dare, miso-mengsels of verse wasabi.
Diameter 15,5 cm. Gemaakt in Japan. Geleverd zonder stamper, die apart verkrijgbaar is.
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.