Japanse vijzel, Suribachi, Bruin 12,5 cm
Voorraad status
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200


-
Informatie
-
Deze Japanse vijzel, suribachi genaamd, is gemaakt van geglazuurd keramiek met een gegroefde binnenkant waarmee je gemakkelijk zaden, specerijen of noten kunt malen en mengen in pasta's en sauzen. De klassieke bruine buitenkant en lichtgekleurde binnenkant bieden zowel functie als een traditionele Japanse esthetiek.
Suribachi (すり鉢) wordt gebruikt in combinatie met een houten stamper, surikogi (すりこぎ), en is een onmisbaar gereedschap in Japanse keukens voor bijvoorbeeld goma-dare en miso-tare.
Diameter 12,5 cm. Gemaakt in Japan. Geleverd zonder stamper, deze is apart verkrijgbaar.
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.