Japanse borstel met geitenhaar, 30 mm
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200


-
Informatie
-
Een klassieke Japanse kookkwast, uchiwa bashi, gemaakt van handgebonden geitenhaar en een onbehandeld houten handvat. De borstel wordt traditioneel gebruikt om tare (saus) op gegrilde spiesjes zoals yakitori of kushiyaki te kwasten, maar werkt net zo goed voor glaceren, oliën van gietijzer of bakken.
De geitenharen zijn zacht maar dicht, waardoor de borstel vloeistof gelijkmatig verdeelt zonder strepen achter te laten. De borstel absorbeert precies de juiste hoeveelheid saus voor elke beweging en geeft een gecontroleerd, fijn resultaat dat professionele Japanse koks waarderen.
Het eenvoudige ontwerp zonder metalen huls maakt het gemakkelijk schoon te maken en vermindert het risico dat de borstelharen losraken. Als je hem met de juiste zorg gebruikt, zal hij na verloop van tijd alleen maar beter worden, net zoals een goed gecultiveerd keukenhulpmiddel dat zou moeten zijn.
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.