Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Gellangom type F (E418) - The Kitchen Lab

1429-12659
Gewicht:
100 g
100 g 250 g 500 g
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Over gellangom type F (E418)

      Type F is de populairste van onze twee gellangommen. Het is een multifunctioneel geleermiddel dat vaste gels produceert met een perfecte visuele helderheid. Het kan ook in kleinere hoeveelheden worden gebruikt om vloeibare geleien en pasta's te maken of om vloeistoffen te klaren. Gellangom is een goed alternatief voor Agar Agar, of als vegetarisch alternatief voor gelatine. De voordelen van Gellan gom ten opzichte van Agar Agar zijn dat het een betere gelsterkte geeft en in staat is om geleien tot 120 graden te verhitten zonder te smelten.

      Het poeder is oplosbaar in vloeistoffen met een pH-waarde tussen 3,5 en 8, wat betekent dat de gom een breed scala aan toepassingen heeft
      Gebruik

      Los het poeder op in water en verhit het tot het 100 graden is - de gel wordt hard als het mengsel afkoelt. Als het mengsel is uitgehard, kan het opnieuw worden verwarmd zonder dat het zijn consistentie verliest.

      Voor een verdikkingsvloeistof - gebruik 0,1% - 0,5% van het gewicht
      Voor een zachte gelei - gebruik 1% - 1,5% van het gewicht
      Voor een zachte gelei - gebruik 1% - 1,5% van het gewicht.5% van het gewicht
      Voor een vaste gelei - gebruik 1,5% - 2% van het gewicht

      Inhoud:
      Gellangom type F, E418
      Op een droge, koele en donkere plaats bewaren.
  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl