Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Colatura di alici, Ansjovis-extract, 50ml - Armatore

€ 20
2022-28322
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 3 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Ansjovisextract/Ansjovissaus uit Campania. 
       Colatura di Alici is het goud van Cetara, een klein dorpje buiten Napels. Een heerlijke bereiding die voortkomt uit een eeuwenoude traditie. De ansjovis die in het voorjaar aan de kust van Amalfi wordt gevangen door de vissersboten van Cetara, wordt enkele uren na de vangst verwerkt. De ansjovis wordt schoongemaakt en vervolgens in een kastanjevat geplaatst, afgewisseld met laagjes zeezout. De looptijd varieert van 18 tot 30 maanden. 
       Colatura di Alici heeft een houdbaarheid van 24 maanden vanaf het moment van bottelen. Ansjovissaus kan ter vervanging van zout worden gebruikt om al uw pasta-, groente-, peulvruchten- of visgerechten te verrijken. De smaak is pure umami en kan elk gerecht op smaak brengen.

      Ingrediënten: Ansjovis 80%, zout 20%
  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl