Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Carrageen Iota (E407a) - The Kitchen Lab

1429-16810
Volume:
100 g
100 g 250 g
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Over carrageen Iota (E407a)

      Carrageenan Iota is een stabilisator die kan worden gebruikt om elastische gelei of glazuur te maken - geweldig voor mousses en toppings op taarten en gebak. Het reageert met calcium, waardoor het geschikt is als stabilisator in recepten met zuivelproducten.
      Gebruik

      Dosis 0,2% - 2% in gewicht. Toevoegen aan de vloeistof en al roerend verwarmen tot minstens 70 graden. De gel vormt zich als het mengsel afkoelt. pH oplosbaarheid - 4,5-10.

      Inhoud:
      Carrageenan Iota (E407a)
      Op een droge, koele en donkere plaats bewaren. Mag niet puur worden gegeten.
  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl