-
Informatie
-
Het lijkt op keukenpapier, maar daar houdt de vergelijking op. Japanse absorberende vellen, of Leed-papier, worden in professionele keukens gebruikt om vocht en vet af te voeren zonder de structuur van de grondstof aan te tasten. Ze zijn gemaakt van natuurlijke pulp met een dichtheid die gelijkmatig en snel absorbeert, waardoor ze onmisbaar zijn bij het hanteren van vis, vlees en tofu.
In sushikeukens worden ze gebruikt om de versheid en textuur van rauwe vis te behouden, vaak door de stukjes tussen vellen te wikkelen om overtollig vocht eruit te zuigen. Dezelfde techniek werkt ook goed voor het afvegen van gebakken tempura of voor het absorberen van olie van vers gefrituurde groenten.
Ze breken niet bij contact met vloeistof, zoals gewoon papier. Ze zijn bestand tegen kou, kunnen worden gebruikt in combinatie met ijs en laten geen vezels of geur achter.
Een van die hulpmiddelen die volledig onzichtbaar zijn in de keuken totdat je op een dag zonder komt te zitten - en plotseling merkt hoeveel het eigenlijk doet.
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.