Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Slijpstenen

Veel mensen zien slijpstenen en denken dat het veel te moeilijk is om thuis te doen - mijn hemel, er is een opleiding van vijf jaar in het oude Japan voor nodig om er zelfs maar naar te kijken, nietwaar? Even terzijde, het is echt niet zo moeilijk. In feite is het vrij eenvoudig om zelf goede resultaten te behalen, hoewel het echt een kunst is die je kunt beheersen. Als je weet hoe het moet, kun je je messen in een veel betere conditie houden. Op YouTube zijn genoeg goede tutorials te vinden hoe je dit moet doen. Wij bieden slijpstenen van goede kwaliteit met korrels variërend van 24 grit (voor het slijpen van de slijpsteen) tot 13.000 grit (voor een ongelooflijk goed gepolijst oppervlak). Grit is de term voor het aantal korrels per kubieke centimeter. Voor echt versleten messen moet je stenen tussen 120 en 240 grit gebruiken, voor normale slijtage zijn stenen tussen 700 en 1.200 voldoende en voor een goede afwerking raden we een steen tussen 3.000 en 8.000 aan.
Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl