Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Roestvrijstalen steelpan, 1826 - Cristel

1155-28694
Maat:
16 cm
16 cm 18 cm 20 cm
Voorraad status
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Roestvrijstalen steelpan gemaakt in Fesches-le-Châtel in het oosten van Frankrijk.

      De 1826 serie kookpannen heeft een dikke bodem uit drie lagen, met een inductiebodem, aluminium en 18/10 staal aan de binnenkant. De bodem heeft een snelle en gelijkmatige warmteverdeling en door het ontwerp blijft de pan lang heet op tafel staan. De pan heeft een geborstelde afwerking en is van een sterke en hoge kwaliteit. De rand is omgevouwen voor gemakkelijk inschenken. Het handvat is geklonken en geeft de warmte af, zodat je er gemakkelijk mee kunt werken op het fornuis. De pannen stapelen soepel in elkaar in de kast om minimale ruimte in beslag te nemen.

      Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Oven- en vaatwasmachinebestendig.

      De licht conische vorm van de pannen uit de 1826-serie gaat terug op het ontwerp van 's werelds allereerste steelpan (in tegenstelling tot de grotere potten die tot dan toe werden gebruikt en die niet helemaal geschikt waren voor het maken van bechamel, het karnen van boter, het koken van erwten of het opwarmen van vervangers). Deze werd in 1826 geproduceerd op dezelfde plek waar de Cristel fabriek vandaag de dag haar potten maakt. De hele 1826-serie is geïnspireerd op de allereerste potten die de wereld zag. Het ontwerp is 200 jaar oud en is gemaakt om nog minstens 200 jaar mee te gaan. De pannen worden volledig in Frankrijk gemaakt van grotendeels gerecycled materiaal en zijn 100% recyclebaar mocht je ze om onverklaarbare redenen weggooien.
  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl