Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Morberg gril

€ 16
1355-11055
 
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Nieuwe editie van Morberg grills!

      "Zodra het zonnig is, is het tijd om te grillen. Waarom? Omdat we wel van een beetje uitdaging en originaliteit houden. En we voelen ons als koningen in ons eigen koninkrijk als we daar op een windstille avond in de dampen van warme zomeraarde staan met een glas wijn en een lange spatel in onze handen. De geuren die zich zichtbaar verspreiden en de barbecuehonger van elke buurman plagen. Er is ook ruimte voor een wedstrijd. Wie heeft de grootste grill? Wie heeft de snelste? Wie heeft de kleinste?

      Per Morberg kookt graag buiten, niet alleen op een grill maar ook op een bakplaat. De koekenpan is goed als hij "zevenhonderd kilo champignons moet bakken of vierhonderd kinderen te eten moet geven", anders volstaat een gewone kogelgrill. In dit boek geeft hij zijn beste recepten met heerlijke bijgerechten. De ongeveer dertig gerechten omvatten entrecote met bloemkool en blauwe kaassaus, grote gehaktballen met feta, kipspiesjes met chili-aioli, zalm met sesamzaad en teriyakisaus en asperges met parmezaancrème. Er is veel vlees en vis, maar ook veel groenten die gemakkelijk op de grill kunnen en nieuwe smaken ontwikkelen. Er zijn ook tips over hoe je de perfecte marinade mengt. Ergens is ook een filmmelklunch binnengeslopen: "God, film is zo lekker! Die verdomde stukken vlees steken in mijn keel." Zelfs een barbecueliefhebber kan te veel van het goede hebben - maar alleen voor het moment. Nieuwe editie in een groter formaat en uitgebreid met nog een paar recepten.
  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl